Met de huidige maatregelen vanuit de overheid om zoveel mogelijk thuis te blijven en werken, verandert er een hoop. Voor veel werkgevers en werknemers vraagt dit om een nieuwe manier van werken en daarmee ook om een nieuwe mindset.

In mijn 8 jaar werkervaring in sales heb ik een haat-liefde relatie opgebouwd met thuiswerken. De uitdaging is en blijft om gemotiveerd te blijven om door te werken en je niet te laten afleiden door allerlei randzaken die geen (top)prioriteit hebben.

Inmiddels heb ik een modus gevonden waarin ik thuiswerken als plezier ervaar waarin ik met veel focus aan de slag kan en veel productiever ben.

Hiervoor heb ik een gratis e-book geschreven met met mijn 8 thuiswerktips!

Het doel is om iedereen hiermee met plezier thuis te laten werken. Dit e-book geeft je een handvat om de juiste way-of-work voor jezelf te gaan creëren.

Deze kunt deze hier downloaden op mijn website.

Veel leesplezier!

U ook genieten van: