Het ondernemerschap kan soms best wel eens alleen voelen. Zeker aan de start van je onderneming, op moment dat je overweegt om te gaan starten, of net een side hustle begonnen bent en op het punt staat: ga ik dit fulltime doen of toch nog niet?

Grote kans dat je weinig ondernemende vrouwen in jouw omgeving hebt die jou kunnen ondersteunen, je begrijpen en waar je op terug kunt vallen.

Het is dan moeilijk om je ogen op jouw doel te houden. Om gefocust te blijven, door te blijven zetten als het tegenzit, je niet tegen te laten houden door de meningen van anderen, maar vooral ook: je eigen inner aansteller.

Daarom organiseer ik dit gratis event voor jou als ondernemer in spé of startende businessboss.

Nog 40 tickets beschikbaar!

Een event om met andere startende ondernemende vrouwen te verbinden. Om van elkaar te leren, samen te groeien en om nieuwe ideeën op te doen om jouw business succesvol te maken.

Je komt alleen binnen met jouw twijfels die je op dit moment (nog) tegenhouden. De spanning om je baan écht op te zeggen en het gevoel van financiële zekerheid te verliezen. Het gevoel dat je nu nog werkt voor de droom van een ander en niet die van jezelf. De teleurstelling die het brengt dat je nu in deze positie staat omdat je de stap nog niet volledig durft te maken. Waarschijnlijk vraag jij jezelf op dit moment af: is dit het nou?

Je zal de deur uitlopen met een ijzersterk businessidee, een tas vol met connecties én de mogelijkheid om in vier maanden tijd jouw business met goede fundering neer te gaan zetten.

Zodat jij een business kunt bouwen waarmee je grote impact maakt, jouw gewenste resultaat behaalt én vrijheid creëert.

Ik heb zelf mijn business in een half jaar tijd kunnen opschalen tot een basisfundering waar ik van rond kan komen en elke dag met heel veel plezier aan mag werken. De energie die het geeft om aan je purpose te mogen werken, anderen te inspireren en daarmee de wereld kunnen verbeteren: dat is echt goud waard. 

Het is nog zoveel mooier dat ik me voorgesteld had op moment dat ik mijn fulltime baan opgaf, dat ik het bijna niet onder woorden kan brengen. En dat gun ik jou ook.

Dit event is jouw vangnet.

Het is een warm bad om te mogen verbinden, open te mogen zijn vanuit kwetsbaarheid en samen te stralen. Er is namelijk nog zoveel meer mogelijk dan je denkt!

Ik ben je host en coach voor de dag. Als businesscoach begeleid ik ondernemende vrouwen om in hun kracht te staan, een sterke business te bouwen en vooral: grootste impact te maken en anderen te inspireren.

Tijdens deze dag zal ik jou alle tools mee geven om met een ijzersterk businessidee de deur uit te lopen, te ervaren hoe het is om weer terug in je kracht te staan en vanuit dat gevoel de volgende (spannende) stappen te nemen. Ik ben er voor je.

Het is tijd dat jij gaat stralen. Het is tijd om jezelf te laten zien. Je hoeft jezelf niet meer klein te houden, maar je mag er volledig voor gaan. Deze dag is voor jou, krachtige businessboss die je werkelijk bent!

Programma zondag 4 juli
09:00 – 10:00 uur: Inloop
10:00 – 10:30 uur: Kickoff
10:30 – 11:30 uur: Let’s get connected
11:30 – 12:00 uur: Koffiemoment
12:00 – 13:00 uur: Let’s talk business
13:00 – 14:00 uur: Lunch
14:00 – 14:30 uur: Jouw innerlijke businessboss
14:30 – 16:00 uur: Act like a businessboss
16:00 – 16:30 uur: What’s next?
16:30 – 18:00 uur: Borreltime!

Waarom organiseer dit event gratis?
Het is mijn missie om jou als ondernemende vrouw te helpen om een business te creëren waarin je plezier en vrijheid ervaart. Omdat eenzaamheid een groot topic is bij (startende) ondernemers, realiseer ik mij hoe fijn het is om te verbinden met anderen. 

Deze dag is een kick-off van de ondernemersreis #startlikeabusinessboss. Aan het einde van de dag heb jij dan ook de keuze om hier (uiteraard met een interessant aanbod) in te stromen. Alleen als dit voor jou voelt als de juiste beslissing op dit moment. Zodat jij na deze dag met alle informatie en inspiratie die je hebt opgedaan de komende 4 maanden aan jouw business kunt bouwen. Met impact, resultaat én vrijheid. Meer informatie over dit traject vind je hier.

Dus no worries, er zit écht geen addertje onder het gras. 😉 Het enige wat ik aan jou vraag is om een open mindset te hebben, te connecten met andere ondernemende vrouwen en na te denken over wat jij kunt bijdragen aan deze dag.

Yes, ik ga je gelijk in actiestand zetten.

Ik wil je namelijk twee mogelijkheden geven om jezelf gelijk als businessboss te profileren:
1. Aan het einde van de dag geef ik een giftbox mee naar huis. Hier kun je jouw product of dienst aan toevoegen, zodat jij de andere deelnemers (maximaal 50) na afloop een glimlach op hun gezicht kunt geven.
Na het aanmelden ontvang je een e-mail met een invullijst om jouw item door te geven.
2. Tijdens de dag stel ik een tafel beschikbaar waarop jij jouw visitekaartjes, merchandise of andere promotiemateriaal mag plaatsen. Zo kunnen we met elkaar connectien, ook na deze dag!


Zijn er nog andere kosten?
We maken er een heerlijke zondag aan het strand in Noordwijk van. Ik wil jou dan ook zoveel mogelijk verwennen en ontzorgen. Dit is namelijk wat je verdient, lieve businessbabe. Gedurende dag ontvang je dan ook onbeperkt koffie, thee en water, een vegan lunch en een borrel (met vegan hapjes!) achteraf. Hiervoor vraag ik jou enkel een onkostenvergoeding van €47,- ex btw. Tijdens een middagje borrelen op het terras geef je meer uit, niet waar? 😉

De rest van de kosten neem ik voor mijn rekening: van de voorbereiding, tot de materialen, tot de locatiehuur. Hiermee neem ik een groot risico voor deze dag qua investering, maar ik voel dat dit het juiste is. Het is namelijk zo ontzettend waardevol om weer samen in een ruimte te zijn met andere inspirerende ondernemende vrouwen. Ik kan er echt niet op wachten! <3

Parkeren kan op de parkeerplaats Langevelderslag (nog geen 20 meter van de locatie Nederzandt). Parkeren kost hier €5,- voor een gehele dag.

Mijn tip: combineer deze dag voor jezelf of een businessbuddy met een heerlijke afsluiter op het strand met zonsondergang. Je kunt hiervoor op locatie dineren of achteraf lekker afdalen naar de zee.

Heb je een partner en/of kinderen? De locatie Nederzandt heeft een enorme speelplaats waar zij zich kunnen entertainen of zij kunnen lekker op het strand vertoeven wat op 100 meer afstand ligt.

Ben ik ook welkom als ik al langer dan een jaar onderneem?
Ja, natuurlijk! Je bent dan zeker welkom om te connecten met andere ondernemende vrouwen, jezelf te profileren en met een nieuw ijzersterk businessidee de deur uit te lopen. Laat je vooral inspireren! ✨

Heb je andere vragen? Stuur me dan even een mail of DM via Instagram.