Ik werk met meerdere start-ups en scale-ups samen op het gebied van sales en onderhandelen. Samen werken we aan inspirerende sociale, economische of maatschappelijke missies. Hiervoor manage ik salesteams bestaande uit appointment setters, closers en accountmanagers.

Door de grote vraag naar appointment setters ben ik gaan onderzoeken of ik beiden kan samenbrengen. Ik ontdekte dat de wens onder ondernemers (in spé) groot is om locatie-onafhankelijk te werken en een ongelimiteerd inkomen te verdienen, maar ook dat zij daarvoor goede begeleiding nodig hebben. Met mijn 11+ jaar corporate sales- en onderhandelingservaring weet ik exact wat er nodig is om jou in een korte tijd te transformeren naar een expert in appointment setting.

In de Master Appointment Setter leid ik je persoonlijk binnen 3 maanden op als appointment setter met gegarandeerd een bedrijf waar je voor aan de slag kunt. Dit kan op jouw eigen tempo, je kunt dus ook al sneller starten aan een opdracht! Samen kijken we naar de beste match, zodat zowel de start-up of scale-up profiteert van jouw skills én waardoor jij kunt genieten van vrijheid en een geweldig inkomen.

Start je met de Master Appointment Setter, dan weet je vooraf al dat je je jouw investering in 1-3 succesvol gemaakte afspraken terugverdient.

Na het lezen van een bericht in een Facebookgroep over de Master Appointment Setter heb ik me meteen aangemeld. In contact met Samantha kwam al direct een mooie opdracht naar voren die perfect past bij mijn interesses. De master moet nog beginnen, maar ik ben al aan de slag gegaan voor een opdrachtgever en binnen een week zijn er twee interessante leads geclosed. Ik ben erg benieuwd naar de Master en raad je zeker aan om ook te starten!

Susan

Appointment Setter

Klinkt tof Sam, maar wat zit er in de Master Appointment Setter?

  • Leer het verschil tussen verkopen en iemand helpen
  • Wekelijkse live groepscoaching om te excelleren in sales
  • Rollenspellen om je kennis direct om te zetten in skills
  • Een opdrachtgever om skills toe te passen en uiteraard geld te verdienen
  • Na afronden opleiding nog steeds coaching tijdens werken bij opdrachtgever
  • Online leeromgeving met meer dan 100 video’s
  • Volledige training om zowel telefonisch als via social media succesvol te zijn
  • Script-voorbeelden in verschillende branches zoals recruitment, marketing en producten voor de particuliere en zakelijke markt
  • Online besloten community met andere appointment setter to-be
  • Certificaat na succesvolle afronding van de Master

Maar, ik werk niet met iedereen.
Er zijn belangrijke eigenschappen die je nodig hebt om succesvol te worden in sales.

Benieuwd wat?

Jij bent geschikt voor de Master Appointment Setter, als jij jezelf hierin herkent:

✓ Jij bent een innovatieve ondernemer 

✓ Je bijt jezelf vast en geeft niet snel op

✓ Je bent actiegericht en durft risico’s te nemen buiten je comfortzone

✓ Als je iets doet, dan doe je het goed: jij investeert het liefst in het allerbeste 

✓ Jij “faalt” graag, een tegenslag is een leermoment voor jou

Je bent doortastend en niet bang om vragen te stellen

De Master Appointment Setter is niet voor jou geschikt, als jij jezelf hierin herkent:

✘ Je geeft snel op

✘ Je geen eigen verantwoordelijkheid neemt voor je resultaten

✘ Je niet bereid bent om met persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan

✘ Je niet zo goed durft af te wijken en graag op safe speelt

✘ Je terughoudend bent 

Wat kost de Master Appointment Setter?

Ik vraag een commitment vanuit jouw kant. Enerzijds omdat ik mijn energie en kennis in de leeromgeving zit om jou te laten excelleren met als doel: jouw droomleven te creëren. Anderzijds om garantie te geven aan de bedrijven waar ik mee samenwerk: zij mogen vertrouwen hebben in onze inzet en kwaliteit. Je wordt onderdeel van mijn team, dus is het belangrijk dat we op elkaar kunnen bouwen.

De commitment zit hem in toewijding de komende drie maanden: daarom vraag ik een symbolische vergoeding voor het traject. De gemiddelde prijs in de markt hiervoor is €3000,-.

Momenteel kun je echter instappen voor minder dan 50% van deze prijs.

Voor je referentiekader: als appointment setter onder mij verdien je gemiddeld tussen de €300 en €1000 per succesvol gemaakte afspraak. Dit kan zelfs verder omhoog lopen afhankelijk van de rol en het bedrijf waar je voor aan de slag gaat. 

Oftewel: je verdient je investering met 1-3 succesvol gemaakte afspraken terug.

The best part: ik regel een bedrijf voor je waar je gegarandeerd aan de slag kunt (dit is naar keuze).

Een skill leer je namelijk door het te doen. Niet door er enkel wat video’s over te kijken.

We gaan het direct implementeren en je skills optimaliseren.

 

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Samantha Tolboom, maar de meeste mensen noemen mij simpelweg Sam. Ik ben geboren en getogen in Amersfoort, waar ook mijn kerk (aka studio) te vinden is.

Ik doe graag aan yoga, eet vegan waar mogelijk, maar mijn grootste passie is reizen. Momenteel reis ik met mijn man in een camper door Australië te gaan! #vanlife

Het woord wat mij het beste omschrijft, is levensgenieter. Je herkent mij verder aan mijn enthousiasme, openheid, eerlijkheid, positiviteit, daadkracht en gedrevenheid.

Ik heb 11+ jaar corporate ervaring waarbij ik miljoenendeals heb gesloten voor bedrijven als TripAdvisor, Bonusan en Hero aan de onderhandeltafel met grote retailers als Albert Heijn, Spar en Jumbo. Binnen sales heb ik ervaring in alle rollen opgedaan: van callcenter-medewerker, appointment setter, productverkoper, closer tot aan key-accountmanager. Inmiddels ben ik drie jaar ondernemer en werk ik samen met start-ups en scale-ups door hun sales te managen. Hiervoor manage ik salesteams bestaande uit appointment setters, closers en accountmanagers. Als jij nu instroomt als appointment setter, heb je de mogelijkheid om ook in deze rollen door te groeien. In sommige gevallen run ik ook de marketingafdeling, dus de mogelijkheden als onderdeel van mijn team zijn groot. 

Ik manage niet op input, enkel op output. Vrijheid is namelijk mijn grootste kernwaarde (hierdoor kan ik nu ook door Australië reizen terwijl ik aan het werk ben) en ik gun jou ook een leven die je kunt inrichten zoals je dat zelf wilt. Vrijheid betekent namelijk voor iedereen wat anders: voor jou is dat misschien meer tijd met familie, flexibiliteit in uren of op verschillende plekken kunnen wonen. Wat het ook is: ik support je dromen.Ik werk met verschillende soorten bedrijven samen! Het belangrijkste is dat ik achter hun missie sta op sociaal, economisch en/of maatschappelijk niveau. Als voorbeelden:
Bedrijf 1: online marketingbureau met specialisme in SEO. Trackrecord van de eigenaar is 9 van de 10 nieuwe afspraken closen als klant. Je werkt hier als appointment setter met zowel warme als koude leads.
Bedrijf 2: winst oplossing voor bedrijven met zonnepanelen op het dak. Dmv een accu icm AI tool kunnen zij 30% van hun energie met winst doorverkopen. Je werkt hier als appointment setter en optioneel closer met zowel warme als koude leads.
Bedrijf 3: innovatieve start-up binnen recruitment. Specialisme is social recruitment met een succesgarantie van 100%. Binnen 30 dagen geen gekwalificeerde sollicitanten = geld terug. Je werkt hier als appoint mentsetter, closer én accountmanager voor binnengehaalde klanten. Het gaat om zowel warme als koude leads.
Bedrijf 4: mijn eigen bedrijf (@SAM) met 1:1 coachingstrajecten en online programma’s zoals deze Master Appointment Setter.
Op het moment dat de Master start, is mijn team natuurlijk groter en ga ik op zoek naar meer passende bedrijven.

Dat bepaal je zelf! Over het algemeen adviseer ik om een dag (8-10 uur) per week te investeren. Uit de praktijk weet ik dat je dan rekening kunt houden met circa 2 succesvol gemaakte afspraken per week.

Ja, dat kan zeker! Ik koppel je tijdens het traject aan één van de bedrijven waar ik mee samen werk. Over het algemeen sluiten mijn teamleden binnen een maand al de eerste deal, dus yes: zeker met enkel appointment setting en niet closen, lukt dit!

Je kunt een vergoeding verwachten tussen de €300,- tot €1000,- per succesvol gemaakte afspraak. Dit verschilt per klant en de producten/diensten die zij aanbieden. De kans is daarmee behoorlijk groot dat je jouw investering terugverdiend binnen 3 maanden.

Je ontvangt van mij een certificaat na het succesvol afronden van de cursus. Belangrijk is dat ik geen erkend opleider ben, maar je kunt dit certificaat wel gebruiken voor CV’s, LinkedIn en andere bedrijven als bewijs van afronding en beheersen van de skill als appointment setter

Nope! Ik werk graag samen met een gevarieerd team, dus je bent altijd welkom!

Nee, dit is niet noodzakelijk! Wel is het handig om te weten of je affiniteit hebt met klantcontact en/of sales, zodat je energie uit deze rol gaat halen en daarmee de beste resultaten behaald.

Nee, dit is niet erg. Ik neem alle livesessies op, dus deze kun je op je gemak terugkijken.

Met Business Class Deal Closing bedoel ik high-ticket sales. Het is echter een knipoog naar mijn voorliefde voor reizen, waarbij een Business Clas ticket natuurlijk een high-value ticket is en daarmee high-value sales.

Er is sprak van high-ticket sales bij producten boven de €1000,- en vraagt om een persoonlijkere benadering van jou als closer. High-value klanten zijn (met recht) veeleisend, dus het is van belang dat je exact weet wat je wel/niet moet doen om een klant te overtuigen.

Absoluut! De Master is hier zelf op ingericht, want ik leer je ook hoe je high-value klant kunt herkennen, benaderen en vervolgens in het gesprek kunt overtuigen om voor jou te kiezen en niet jouw conculega's. Bovendien hebben we wekelijks een live groepscoaching waarin ik jouw salesgesprekken persoonlijk van feedback voorzie.

Als appointment setter ben je het eerste contact met een koude, lauwe of warme lead. Jij zorgt ervoor dat een klant voldoende opgewarmd wordt door interesse te wekken en in te leven. Vervolgens ga je over tot het inplannen van een gesprek. Dan neemt de closer het over. De closer doet de vervolggesprekken om de sale daadwerkelijk te sluiten. Hiervoor zet je skills in op gebied van high-ticket sales. Nadat een klant gestart is, komt de rol als accountmanager. De accountmanager is verantwoordelijk voor klantbeheer zodat de klant tevreden is en hierdoor verlengt.