Trek moeiteloos nieuwe klanten aan
en voer fijne gesprekken terwijl
je volledig jezelf bent én verkoopt

Ondernemen vanuit je hart met resultaat in jouw business

Sales vanuit jouw purpose en jouw authentieke zelf

Ja, we gaan het hebben over sales. Maar dan niet op de gluiperige, opdringerige manier waarbij het heel pusherig voelt. Nee. Ik ga je meenemen in een hele andere manier van sales. Een manier die natuurlijk voelt, zelfs als een ontspannende activiteit. Dat je tijdens het gesprek volledig jezelf kan zijn en overstroomt met een gevoel van geluk.

Dat je straalt en voelt: YES, dit is waarom ik gestart ben als ondernemer. En hoe fantastisch is het dat ik mijn klant kan helpen met de passende oplossing die ik te bieden heb. Ik ben zo ontzettend dankbaar! Dit is ultieme rijkdom en vrijheid in mijn business.

Verkopen zonder dat het voelt alsof je aan het verkopen bent.
Dat kan écht. En ik ga je dat in deze cursus leren.

Speciaal voor ondernemende vrouwen, creatieve denkers, lichtwerkers en coaches.

Herken je dit?

 • Sales voelt voor jou nog als iets ontastbaars
 • Je ervaart verkopers als pusherig en opdringerig
 • Je vindt sales spannend en weet. nietzo goed hoe je het moet doen
 • Je voelt dat er meer uit je business te halen valt, alleen weet je niet hoe
 • Jij onderneemt vanuit je hart en ziet niet hoe sales hieraan bij kan dragen
 • Je bent niet op zoek naar sales-trucjes, maar wilt het op jouw eigen authentieke manier doen

Dan is deze cursus er helemaal voor jou.

De superfijne cursus Mindset Your Sales heeft mij geleerd dat verkopen niet glad of totaal buiten mezelf hoeft te zijn, maar dat ik kan en mag verkopen vanuit mijn inïuitie, vanuit mijn authentieke ik!

Nancy

 

Ik doe mee!

 

Je kan alles aan online marketing, advertenties, visitekaartjes, websites bouwen en dergelijke doen. Maar zolang jij niet weet hoe jij tijdens het beslissende gesprek in de salesfase jouw klant kan overtuigen tot een JA, dan heeft alles hiervoor geen enkele zin.

Sales is de fundering van jouw bedrijf. Zonder sales geen klanten, zonder klanten geen omzet en zonder omzet geen bedrijf, maar slechts een hobby.

Na deze cursus weet jij:

 

 • Wat jou nu tegenhoudt om daadwerkelijk je omzetdoel te behalen
 • Hoe je jouw beperkende gedachten ontkracht en deze situatie doorbreekt
 • Hoe je een fijn gesprek kunt voeren op jouw manier, zonder pusherige salestechnieken
 • 8 onderdelen die jouw conversie (dus het eindresultaat na een gesprek) zullen verhogen
 • Wie jouw ideale klant is en wat jouw USP’s zijn

En dat is niet alles. Je ontvangt ook nog eens mijn persoonlijk ontwikkelde salesscript POSITIEF waarmee ik miljoenendeals binnenhaalde voor bedrijven als Hero, TripAdvisor en Storybrand.

Deze cursus is onderscheidend in de markt: de cursus gaat niet alleen over (content)strategie aan de voorkant, maar neemt je volledig mee in 3 fases: mindset, de strategie en het daadwerkelijk voeren van een gesprek. Hoe doe je dit zo effectief mogelijk mét resultaat, maar zonder pusherig te zijn?

De cursus is dan ook opgedeeld in 4 modules. De looptijd is 4 weken en de studiebelasting ongeveer 4 uur per week. Je ontvangt een e-book met video’s en wordt lid van een Instagram-community waar je jouw antwoorden kunt delen (zo kunnen we nóg meer leren van elkaar). Je kan hier terecht met al je vragen en ik zal hier twee keer per maand live gaan om deze te beantwoorden. De inhoud van de cursus is levenslang toegankelijk.

 

Je kunt direct aan de slag!

 

 

Inhoud van de cursus:
✅ 20+ video’s van meer dan 300 minuten totaal
✅ E-book bestaande uit 70 pagina’s
✅ 21 concrete opdrachten
✅ Voorbeelden en actie-gerichte tips
✅ Levenslang toegang tot alle stof

 

Samantha is een zeer kundige, open, eerlijke, betrokken en jonge vrouw die mij enorm geholpen heeft om mijn Marketing en Sales in mijn bedrijf te laten landen. De cursus is fris, en in de juiste, behapbare stukken geplaatst zodat het goed te volgen is. Zelfs als je daarnaast al begonnen bent met jouw bedrijf. Een aanrader!

Gitty

Balanscoach

Module 1 = WHY - Jouw mindset

Module 1.1 Jouw waarheid over geld en sales
Module 1.2 Gedachten voor je laten werken
Module 1.3 Kracht van gedachten

|

Module 2 = WHAT - De basis

Module 2.1 Jouw ideale klant
Module 2.2 Authenticiteit
Module 2.3 Waarde brengen
Module 2.4 Jouw USP’s
Module 2.5 Wat is jouw WHY

w

Module 3 = HOW - Gespreksstructuur POSITIEF

Module 3.1 Voorbereiding, doel stellen voor gesprek, bezwaren vooraf noteren.
Module 3.2 P van Purpose
Module 3.3 O van Opening
Module 3.4 S van Situatie
Module 3.5 I van Inventarisatie
Module 3.6 T van Time to shine!
Module 3.7 I van Impact
Module 3.8 E van Effect
Module 3.9 F van Feedback

BONUS: Module 4 = GO - Elevator Pitch

Module 4.1 Wat is een elevator pitch?
Module 4.2 Een sterke elevator pitch
Module 4.3 Jouw persoonlijke elevator pitch

Doe je nu mee? Dan ontvang je ook deze drie toffe bonussen:

Bonus #1: 15 meest voorkomende bezwaren (t.w.v. €28,-)
In deze bonusmodule neem ik je mee door de 15 meest voorkomende bezwaren én leg ik je uit hoe je deze kan tackelen in jouw gesprek.

Bonus #2: Verkoopsignalen herkennen (t.w.v. €17,-)
Vaak worden verkoopsignalen verward met bezwaren, waardoor je als ondernemer de kans mist om hier verder op in te grijpen. Wanneer jij ziet wat deze verkoopsignalen zijn, weet je sneller dat iemand overweegt de aankoop te doen en kan je hier dus op inspringen!

Bonus #3: Affirmaties (t.w.v. €11,-)
In deze bonus ontvang je affirmaties die jou op dagelijkse basis helpen om een krachtigere versie van jezelf te worden. Ze zijn ingericht op jouw zelfwaarde, je moneymindset en jouw gevoel tegenover sales.

 

Totale waarde: €155,- ex.

Nu voor €99,- ex btw.

 

De POSITIEF formule voor de gespreksstructuur heeft me enorm geholpen met het voeren van een kennismakingsgesprek. Geen vast script, maar juist stappen die ik flexibel in kon zetten om zo het gesprek naar de juiste uitkomst toe te leiden. Voelde heel natuurlijk om dit toe te passen. Zonder weet ik zeker dat het gesprek heel anders was verlopen!

Berthine

Marketingexpert

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Samantha Tolboom, maar de meeste mensen noemen mij simpelweg Sam. Ik ben geboren en getogen in Amersfoort, waar ook mijn kerk (aka studio) te vinden is. 

Ik doe graag aan yoga, eet vegan waar mogelijk, maar mijn grootste passie is reizen. Eén van mijn doelen is dan ook om voor mijn 30e op elk continent geweest te zijn (m.u.v. Antarctica). Hiervoor heb ik met mijn man het plan om eind dit jaar richting Australië te gaan! #lifegoals

Het woord wat mij het beste omschrijft, is levensgenieter. Je herkent mij verder aan mijn enthousiasme, openheid, eerlijkheid, positiviteit, daadkracht en gedrevenheid.

Ik sta ook wel bekend als de no-bullshit-businesscoach. Ik haal het beste uit jou als ondernemende vrouw. Ik prik daarbij snel door jouw beperkende overtuigingen en patronen (lees: bullshit-verhalen) heen en breng je daarna next-level met jouw business.

Hiervoor gebruik ik mijn 11+ jaar ervaring in corporate sales, onderhandelen op miljoenenniveau aan tafel bij grote retailers als Albert Heijn en strategische kennis. 

Zullen we gelijk even connecten?

Wil je jouw geleerde skills uit de cursus gelijk in de praktijk brengen?

Boek dan ook gelijk de 1:1 sales intensive voor een scherpe combideal!

Tijdens de 1:1 sales intensive ga ik jou live coachen tijdens een echt salesgesprek met jouw (potentiële) klant.

Dit heeft twee voordelen:
– Ik kan jou tijdens het gesprek on-the-spot ondersteunen met tips & tricks
– Ik kan precies zien waar jij kunt groeien in het voeren van een salesgesprek

1:1 Sales Intensive

De 1:1 sales intensive ziet er als volgt uit:
✅ Call vooraf (30 min) tot 1 week ervoor: waar wil je op focussen?
✅ Sessie van 3 uur, bestaande uit:
1 uur voorbereiding op het gesprek
1 uur voeren van het gesprek
1 uur nabespreken & oefenen
✅ Call achteraf (30 min) – 3 weken later: hoe gaat het nu in de praktijk?

Live Q&A's

De live Q&A’s zijn elke derde dinsdag van de maand van 16:00 – 17:00 uur:
– 20 juli om 16:00 uur
– 17 augustus om 16:00 uur
– 21 september om 16:00 uur
– 19 oktober om 16:00 uur
– 16 november om 16:00 uur
– 21 december om 16:00 uur

Wat eerdere deelnemers zeggen:

Wat een leerzame en fijne cursus opgezet voor jonge startende vrouwen! De filmpjes en werkboeken zijn duidelijk en concreet. En ook echt een aanvulling op elkaar. Ook fijn dat Samantha er is voor persoonlijke vragen, zowel 1 op 1, als in de live Q&A’s!

Iris (coach)

Het is ontzettend fijn om met gelijkgestemden sales skills te oefenen. Wat mij vooral verrast heeft, is dat Samantha twee hele grote blokkades weg heeft genomen. Dank lieve Samantha voor deze mooie eye-opener. Ik durf mezelf nu te laten zien zonder dat ik bang ben “teveel” te zijn voor de ander én ik durf de juiste prijs te vragen voor mijn aanbod!

De cursus is een aanrader voor iedere ondernemer die meer inzicht wil in eigen mogelijkheden, kansen of blokkades.

Faye (visagiste/coach)

Het is bizar dat er zoveel andere ondernemende vrouwen zijn met dezelfde overtuigingen over sales. Ik was me niet bewust dat deze negatieve gedachten zoveel van invloed zijn op mijn mindset. Ik heb de tools gekregen om deze overtuigingen om te draaien die ik zeker blijf toepassen!

Rowen (beeldmaker)

De cursus is ontzettend waardevol. Samantha behandelt sales op een luchtige en interactieve manier, waardoor je op een laagdrempelige manier kennis kan maken met sales.

Samantha heeft mij laten zien dat sales niet draait om gladde verkoop, maar om “wholesome sales”.

Annelijne (plantstyliste)

Wat een ontzettend leuke en waardevolle cursus! Samantha maakt het heel erg laagdrempelig en brengt sales hiervoor als iets leuks en gemakkelijks. Aanrader voor elke ondernemende vrouw!

Wendy (opruimcoach)

 

 [ultimate-faqs include_category=’workshop-sales’]