Lieve ondernemende prachtvrouw,

wat fijn dat je er bent!


Stel je eens voor: waar sta jij over precies een jaar van nu.
Wat heb je bereikt. Hoe voel je jezelf? Hoe loopt jouw business?

Hoe klinkt het voor jou als dit de woorden zijn die jij denkt:

Je weet precies wie je bent. Precies wat jouw sterke punten zijn en ownt deze. 

Je business draait moeiteloos. Je werkt volledig vanuit flow en op jouw voorwaarden. Je maakt elke dag weer grootste impact door te ondernemen vanuit jouw purpose. Klanten komen naar jou toe voor aanvragen omdat ze met JOU willen samenwerken. Je voelt je ontspannen. Je straalt. Je geniet. Je hebt eindelijk het leven gecreëerd zoals JIJ dat wilt. Tijdens het gesprek met jouw klant denk je: wauw, wat is het waanzinnig mooi dat ik dit werk mag doen.

You are on fire.

Hoe voelt dit?


Herken jij het volgende?

✓ Je vindt het lastig om jezelf te verkopen
✓ Je bent allergisch voor sales-achtige trucjes
✓ Je voelt dan er meer in zit dan je nu uit je business haalt
✓ Je weet dat je meer zichtbaar kan zijn, alleen weet je niet hoe
✓ Je vraagt jezelf regelmatig af: zit er iemand op mij te wachten?

Hakuna matata. Ik ben er voor je!

Het antwoord is namelijk: JA. Jouw klanten zitten op jou te wachten. Ook al voelt dat misschien nog niet zo. Geloof me, dit kan écht anders. En de transformatie, die begint bij jou.


Stel je eens voor dat…

✓  Je online authentiek jezelf kan zijn?
✓  Je in jouw eigen taal kan vertellen wat je doet?
✓  Je mag stralen en jezelf niet meer klein hoeft te houden?
✓  Je op een natuurlijke manier jouw ideale klant aan trekt?
✓ Je volledige vrijheid in jouw business ervaart om te ondernemen van uit jou flow en purpose?
✓ Je ontzettend veel impact maakt, maar ook een leuk salaris verdiend om jezelf en je geliefden te onderhouden?
✓  Je precies weet hoe je op een ontspannen manier een gesprek voert waarmee je jouw ideale klant raakt en kan overtuigen van twijfel tot een JA?

Klinkt dit fantastisch?

Dan ben je hier op de juiste plek!

Ik ben niet een typische businesscoach die je met fluwelen handschoenen behandelt. Ik zal je uitdagen door je een spiegel voor te houden wanneer nodig en je zoveel mogelijk in actie te zetten. Actie is namelijk de sleutel tot groei.

Waarschijnlijk herken je dit wel… Je bent al veel stappen aan het zetten in jouw fase van motion (lezen, cursussen volgen, website bouwen) in plaats van dat je over durft te gaan naar de fase van échte actie (website publiceren, je eerste post op Instagram, inschrijven bij de KVK). Want juist bij die eerste stappen van de actie, zal je een gezonde spanning voelen.

Jouw inner aansteller zal aan het woord komen: “Weet je het wel zeker? Wat als er niemand reageert? Wat als niemand mij leuk vind?”.

Ook ik heb jaren lang geworsteld met deze inner aansteller.

Je wilt niet weten hoe lang ik zelf heb uitgesteld om te ondernemen. Ik vond het doodeng, vooral het gevoel om de vaste financiële stroom aan inkomsten vanuit loondienst aan de kant te zetten en risico te gaan nemen. Mijn hart vertelde me dat er méér in het leven was dan een 9-5 baan. Maar ik leefde meer vanuit mijn hoofd dan vanuit mijn hart. Ik liep vast, maar durfde jaren niet om hulp te vragen. Uiteindelijk heeft dit bij mij geresulteerd in een burn-out, misschien wel de zwaarste leerles van mijn leven.  

Als ik één ding heb geleerd in mijn start als ondernemer, dan is dat het volgende: hulp vragen brengt je verder. Sterker nog, jouw groei komt in stroomversnelling waardoor je sneller je purpose en doelen helder hebt. dit helpt je om ze vervolgens ook te bereiken! ✨

In jezelf investeren is altijd de sleutel tot groei in jouw business.

Als salesexpert heb ik 11 jaar ervaring opgedaan in het voeren van salesgesprekken bij verschillende grote corporatie organisaties als BAT, TripAdvisor en Hero Benelux. Bij deze bedrijven heb ik van alles gedaan: van acquisitie, tot het schrijven van commerciële plannen,  het voeren van verkoopgesprekken en zware onderhandelingen binnen out-of-home en de foodretail.

Ik weet precies welke technieken voor jou kunnen werken om een klant te overtuigen van twijfel tot een JA. Ik kan je leren om verkoopsignalen te herkennen, hierop in te springen én vervolgens de laatste bezwaren te tackelen. En ik kan jou helpen om jouw WHY (purpose) te formuleren, jouw ideale klant vorm te geven, de juiste strategie te bepalen en vervolgens de tools en tricks delen hoe je jouw ideale klant aan kan trekken.

Samen gaan wij aan de slag met jouw business op basis van de aanbodladder die ik zelf gecreëerd heb. Het is geen vast stappenplan, want ik wil ruimte maken om elke sessie te behandelen waar jij tegenaan loopt. Ik geef je wel alle informatie mee om een sterke fundering voor jouw business te bouwen. Maar bovenal gaan we aan de slag met de kracht achter dit alles: mindset.

Ik geloof er heilig in dat persoonlijke groei gelijk staat aan zakelijke groei. We gaan patronen doorbreken en door lagen heen, zodat jij jezelf nog beter leert kennen en sterker in je schoenen gaat staan. Want hoe méér jij jezelf durft te zijn, hoe sneller jouw klanten zich met jou kunnen identificeren.


Lieve Samantha,

Ik wil jou bedanken! Bedanken voor de gesprekken die we samen hebben mogen voeren. Die veelal als heel intuïtief en vriendschappelijk aanvoelden. Alsof we niets anders deden dan bespreken wat ons bezig hield in dit leven. En dat jij mij van wijsheid voorzag, waardoor ik in staat was, mijzelf, als lichaamsgericht-coach en yoga-docent, en daarmee mijn bedrijf zichtbaar te maken. 

Jij inspireerde mij om voorbij te gaan aan mijn ‘wat als…’  gedachtes die mij tegenhielden.Jij was mijn stok achter de deur bij het ontwikkelen van mijn programma ‘Bewust Zijn’. Hiervoor waren er de eerste editie gelijk 7 deelnemers. Jij gaf zachte duwtjes wanneer ik door twijfel en angst, aan de grond genageld stond.

De begeleiding die ik van jou ontvangen hebt, maakt dat ik nu weet dat ik op MIJN manier mezelf en mijn diensten kan en mag aanbieden. Dank je, dat je mijn verlangen om trouw te zijn aan mijzelf, zo hebt omarmd en gerespecteerd.

Eva


(F)Empowerment 1:1 traject

3 maanden lang ga ik samen met jou ALL-IN. Tijdens deze periode leggen we de volledige focus op jezelf en jouw business. We gaan werken aan zowel jouw mindset (ten opzichte van geld en sales) als de praktische kant, zodat na de drie maanden de fundering van jouw bedrijf staat.

Elke 2 weken hebben we een coachsessie op locatie in Amersfoort of online. Tijdens de volledige periode heb je onbeperkt toegang tot mijn kennis uit 11 jaar ervaring in sales, marketing en als mindset-coach. Je mag me onuitputtelijk vragen stellen via e-mail om ALLES uit het traject te halen. Ik zal altijd binnen 2 werkdagen antwoorden.

Ter ondersteuning van jouw reis geef ik je tijdens het (F)Empowerment-traject passende boeken die je verder helpen of zal ik je koppelen aan professionals in mijn netwerk die jou nóg verder kunnen brengen.

Als je stapt in mijn 3-maandentraject zal je in een stroomversnelling terecht komen om jouw leven én business vorm te geven zoals JIJ dat wilt.


Samantha geeft een heel sterk gevoel van vertrouwen. Ze is ontzettend gedreven, waardoor ze veel verschillende onderwerpen aan weet te stippen. Daarbij is ze niet bang om op zoek te gaan naar de diepere laag (wat speelt er nou écht?) en dit bespreekbaar te maken.

De coaching bij Samantha heeft bij mij tot een transformatie gezorgd. Ik weet nu concreet wat ik wil en welke stappen ik kan nemen om daar te komen. Dank hiervoor!

Roel

Samantha is een coach die je motiveert en inspireert! Ze brengt je van twijfel, naar aanpakken en doen.

Door onze gesprekken kreeg ik meer zelfvertrouwen en geloof in mezelf. Hierdoor durf ik nu met overtuiging te zeggen dat ik écht trots ben op mezelf.

Door het stellen van de juiste vragen wist Samantha mijn visie helder te krijgen en tot de kern te komen van wat ik echt neer wil zetten. Ze krijgt me elke keer weer in beweging op het moment dat ik aan mezelf twijfel.

Voor mij is Samantha meer dan alleen een coach. Ze is een vriendin geworden waar ik alles tegen durf te zeggen. Zelfs meer dan ik tegen anderen durf uit te spreken. Ze oordeelt nooit, maar helpt me altijd verder.

Dankjewel lieverd, voor alles!

Nancy

Het traject (F)Empowerment is niet voor jou geschikt, als:

☒ Je niet wil groeien
☒ Je niet bereid bent om in actie te komen
☒ Je niet kwetsbaar, open en eerlijk durft te zijn
☒ Je niet gelooft dat jij verantwoordelijk bent voor jouw eigen leven
☒ Je niet je volledige potentie wil benutten en tevreden bent met settelen voor minder


Ben jij klaar om in jezelf én je business te investeren?

De investering voor het 1:1 traject (F)Empowerment is €2997,- excl.*

Leuk! Dan plannen we een gratis matchgesprek in. Tijdens dit gesprek nemen we uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen en vooral: een klik te voelen. Zijn wij vervolgens een match?

Tof! Dan pakken we daarna door.

*Uiteraard is het ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen van €999,-


Over jouw coach

Hi! Ik ben Samantha, 28 jaar, geboren en getogen in Amersfoort. Momenteel woon ik samen met mijn man in één van de mooiste straten in de binnenstad, waar ik elke dag nog van geniet. 

Ik doe graag aan yoga, eet vegan waar mogelijk, maar mijn grootste passie is reizen. Eén van mijn doelen is dan ook om voor mijn 30e op elk continent geweest te zijn (m.u.v. Antarctica).

Het woord wat mij het beste omschrijft, is levensgenieter. Je herkent mij verder aan mijn enthousiasme, openheid, eerlijkheid, positiviteit, daadkracht, gedrevenheid en authenticiteit.

Achtergrond
In 2013 heb ik de studie Communicatiemanagement op de Hogeschool Utrecht afgerond, met als richting Marketingcommunicatie. Tijdens mijn studie heb ik een hoop ervaring opgedaan in sales, zoals productverkoop, sampling en in het callcenter.

Na mijn studie ben ik doorgegaan in de sales, waarin ik inmiddels 8 jaar fulltime ervaring opgedaan heb ik verschillende branches. Mijn laatste functie is binnen de foodretail als accountmanager op hoofdkantoorniveau. Hiervoor heb ik ook gewerkt binnen de reclamebranche, PR, werving- en selectiebranche en de reisbranche.

Deze praktische kennis op gebied van sales en marketing pas ik toe tijdens dit (F)Empowerment traject. Daar bovenop ben ik jouw coach. Hiervoor zal ik al mijn kennis op gebied van mindset inzetten. Vanaf mijn 13e ben ik al in aanraking geweest met boeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met deze kennis kan ik bij jou op zoek naar de kern. Ik ga dieper dan het topje van de ijsberg. Daarom vraag ik jou om samen met mij ALL-IN te gaan voor het mooiste resultaat. Dit betekent dat wij buiten jouw comfortzone gaan, want pas dan begin je met GROEIEN. ✨


Ben jij net zo enthousiast als ik?


Of stuur mij een mail of DM via mijn Instagram!

Tijdens ons gratis matchgesprek bepalen we samen of er een klik is en ik jou de komende drie maanden mag begeleiden!