Van loondienstbaan naar ondernemersbestaan

Waarschijnlijk herken je dit wel… Je bent al veel stappen aan het zetten in jouw fase van motion (lezen, cursussen volgen, een naam bedenken) in plaats van dat je over durft te gaan naar de fase van échte actie (inschrijven bij de KVK, het gesprek aan gaan bij je werkgever, je eerste potentiële klant benaderen). Want juist bij die eerste stappen van de actie, zal je een gezonde spanning voelen. 

Jouw inner aansteller zal aan het woord komen: “Weet je het wel zeker? Wat als er niemand reageert? Wat als niemand mij leuk vind?”. 

Ook ik heb jarenlang geworsteld met deze inner aansteller. 

Je wilt niet weten hoe lang ik zelf heb uitgesteld om te ondernemen. Ik vond het doodeng, vooral het gevoel om de vaste financiële stroom aan inkomsten vanuit loondienst aan de kant te zetten en risico te gaan nemen. Mijn hart vertelde me dat er méér in het leven was dan een 9-5 baan. Maar ik leefde meer vanuit mijn hoofd dan vanuit mijn hart. Ik liep vast, maar durfde jaren niet om hulp te vragen. Uiteindelijk heeft dit bij mij geresulteerd in een burn-out, misschien wel de zwaarste leerles van mijn leven.  


Als ik één ding heb geleerd in mijn start als ondernemer, dan is dat het volgende: hulp vragen brengt je verder. Sterker nog, jouw groei komt in stroomversnelling waardoor je sneller je purpose en doelen helder hebt. dit helpt je om ze vervolgens ook te bereiken! ✨

Daarom heb ik besloten om één exclusief plekje vrij te maken voor iemand die nog in loondienst zit, maar wilt starten met ondernemen. 


Kick-ass start your business

Hik jij er al een tijdje tegenaan dat je écht je baan op wilt zeggen, maar het gewoonweg nog niet durft? Dat iets in jou jezelf tegenhoudt, waarvan je niet weet hoe je dit kan doorbreken om de stap te nemen? 

Je voelt dat je het wilt. Maar angst houdt je nog tegenMisschien is dit wel financiële angst, of misschien ben je bang voor het onbekende: want wat komt er nou eigenlijk allemaal kijken bij het ondernemerschap?

Flashforward naar zomer 2021. Je zit lekker op een bankje in de zon en je straalt van geluk. Vanochtend heb je jouw belangrijkste taken al afgerond, waardoor je nu een middag kan genieten van het stralende weer. Je denkt bij jezelf: “Wow, ik had niet verwacht dat dit ECHT mijn werkelijkheid zou zijn.” Je bent gewoon ondernemer. Je hebt vrijheid om te werken zoals JIJ dat wilt. Met wie je dat wilt, waar je dat wilt en wanneer je dat wilt. Je eerste product staat. Je hebt al pilots gedaan met de eerste klanten en zij zijn mega-enthousiast. Wat een cadeau. Een cadeau die jij jezelf hebt gedaan toen je besloot: ik ga nu actie ondernemen.

Dit is jouw werkelijkheid als jij in april bij mij instroomt voor het Kick-ass start your business 1:1 3-maandentraject. 

Samen gaan we 3-maanden all-in, waarbij ik jouw coach en beste vriendin ben om deze stappen te nemen. 

Ik geloof dat jij het kan. Jij ook?

Tijdens het matchgesprek nemen we uitgebreid de tijd om elkaar te leren kennen en vooral: te voelen of er een juiste klik is. Na het gesprek mag jij zonder verplichting kiezen of jij deze sprong in het diepe met mij durft te wagen.

Mij lijkt het fantastisch om jou te begeleiden in de reis naar het ondernemerschap. Ik kan niet wachten op jouw matchgesprek! 


Lieve Samantha,

Ik wil jou bedanken! Bedanken voor de gesprekken die we samen hebben mogen voeren. Die veelal als heel intuïtief en vriendschappelijk aanvoelden. Alsof we niets anders deden dan bespreken wat ons bezig hield in dit leven. En dat jij mij van wijsheid voorzag, waardoor ik in staat was, mijzelf, als lichaamsgericht-coach en yoga-docent, en daarmee mijn bedrijf zichtbaar te maken. 

Jij inspireerde mij om voorbij te gaan aan mijn ‘wat als…’  gedachtes die mij tegenhielden.Jij was mijn stok achter de deur bij het ontwikkelen van mijn programma ‘Bewust Zijn’. Hiervoor waren er de eerste editie gelijk 7 deelnemers. Jij gaf zachte duwtjes wanneer ik door twijfel en angst, aan de grond genageld stond.

De begeleiding die ik van jou ontvangen hebt, maakt dat ik nu weet dat ik op MIJN manier mezelf en mijn diensten kan en mag aanbieden. Dank je, dat je mijn verlangen om trouw te zijn aan mijzelf, zo hebt omarmd en gerespecteerd.

Eva

Na 3 maanden sta jij op een heel ander punt dan je nu staat:
√ Je bent officieel ondernemer
√ Je hebt jouw grootste angst(en) doorbroken
√ Je weet wat je eerste product en/of dienst is
√ Je hebt je eerste pilot met klanten al gedraaid
√ Je staat volledig in jouw kracht en straalt dit uit
√ Je ervaart volledige vrijheid in jouw leven én business


Samen gaan wij aan de slag met jouw business op basis van de business-ladder die ik zelf gecreëerd heb. Het is geen vast stappenplan, want ik wil ruimte maken om elke sessie te behandelen waar jij tegenaan loopt. Ik geef je wel alle informatie mee om een sterke fundering voor jouw business te bouwen. Maar bovenal gaan we aan de slag met de kracht achter dit alles: mindset.

Ik geloof er heilig in dat persoonlijke groei gelijk staat aan zakelijke groei. We gaan jouw grootste angst(en) doorbreken en door lagen heen, zodat jij jezelf nog beter leert kennen en sterker in je schoenen gaat staan. Want hoe méér jij jezelf durft te zijn, hoe sneller jouw klanten zich met jou kunnen identificeren. En je daarmee meer resultaat uit je bedrijf zult halen!


De investering voor het Kick-ass your business traject is €2997,-. Uiteraard is het ook mogelijk om in 3 termijnen te betalen van €888,- ex btw.

3 maanden lang ga ik samen met jou ALL-IN. Tijdens deze periode leggen we de volledige focus op jezelf en jouw business. We gaan werken aan zowel jouw mindset (ten opzichte van geld en sales) als de praktische kant, zodat na de drie maanden de fundering van jouw bedrijf staat. 

Elke 2 weken hebben we een coachsessie op locatie in Amersfoort of online. Tijdens de volledige periode heb je onbeperkt toegang tot mijn kennis uit 11 jaar ervaring in sales, marketing en als mindset-coach. Je mag me onuitputtelijk vragen stellen via e-mail om alles uit het traject te halen. Ik zal altijd binnen 2 werkdagen antwoorden.

Ter ondersteuning van jouw reis geef ik je tijdens het traject passende boeken die je verder helpen of zal ik je koppelen aan professionals in mijn netwerk die jou nóg verder kunnen brengen. 


Samantha is een coach die je motiveert en inspireert! Ze brengt je van twijfel, naar aanpakken en doen.

Door onze gesprekken kreeg ik meer zelfvertrouwen en geloof in mezelf. Hierdoor durf ik nu met overtuiging te zeggen dat ik écht trots ben op mezelf.

Door het stellen van de juiste vragen wist Samantha mijn visie helder te krijgen en tot de kern te komen van wat ik echt neer wil zetten. Ze krijgt me elke keer weer in beweging op het moment dat ik aan mezelf twijfel.

Voor mij is Samantha meer dan alleen een coach. Ze is een vriendin geworden waar ik alles tegen durf te zeggen. Zelfs meer dan ik tegen anderen durf uit te spreken. Ze oordeelt nooit, maar helpt me altijd verder.

Nancy

Als salesexpert heb ik 11 jaar ervaring opgedaan in het voeren van salesgesprekken bij verschillende grote corporatie organisaties als BAT, TripAdvisor en Hero Benelux. Bij deze bedrijven heb ik van alles gedaan: van acquisitie, tot het schrijven van commerciële plannen,  het voeren van verkoopgesprekken en zware onderhandelingen binnen out-of-home en de foodretail.

Ik weet precies welke technieken voor jou kunnen werken om een klant te overtuigen van twijfel tot een JA. Ik kan je leren om verkoopsignalen te herkennen, hierop in te springen én vervolgens de laatste bezwaren te tackelen. En ik kan jou helpen om jouw WHY (purpose) te formuleren, jouw ideale klant vorm te geven, de juiste strategie te bepalen en vervolgens de tools en tricks delen hoe je jouw ideale klant aan kan trekken.

Ik kan niet wachten om jou te mogen begeleiden in de reis naar het ondernemerschap. Naar het creëren van ultieme vrijheid in jouw leven.

Ben jij net zo enthousiast als ik?

Of stuur mij een mail of DM via mijn Instagram!

Tijdens ons gratis matchgesprek bepalen we samen of er een klik is en ik jou de komende drie maanden mag begeleiden!