Van struggle naar succesvolle business

Waarschijnlijk herken je dit wel… Je bent al veel stappen aan het zetten in jouw fase van motion (lezen, cursussen volgen, een logo ontwerpen) in plaats van dat je over durft te gaan naar de fase van échte actie (een lancering draaien voor je eerste product, het gesprek aangaan bij je werkgever om volledig ontslag te nemen, je eerste potentiële klant benaderen). Want juist bij die eerste stappen van de actie, zal je een gezonde spanning voelen. 

Jouw inner aansteller zal aan het woord komen:
Weet je het wel zeker?
Wat zullen mensen zeggen?
Wat als niemand mij leuk vind?
Wat nou als alles compleet mislukt?

 

Maar toch voel je aan alles dat het tijd is. Jouw tijd om échte stappen te gaan nemen. Om je dromen – nu ECHT- werkelijkheid te maken. Je wilt het niet langer zelf proberen, om er vervolgens na een jaar achter te komen dat het niet werkt. Je weet dat het makkelijker kan, sneller kan en vooral: met meer plezier kan.

Er is één ding waar mensen het meeste spijt van hebben op hun sterfbed: “had ik maar mijn leven op mijn eigen manier geleid”

Ook ik heb jarenlang geworsteld met deze inner aansteller.

Je wilt niet weten hoe lang ik zelf heb uitgesteld om te ondernemen. Ik vond het doodeng, vooral het gevoel om de vaste financiële stroom aan inkomsten vanuit loondienst aan de kant te zetten en risico te gaan nemen. Mijn hart vertelde me dat er méér in het leven was dan een 9-5 baan. Maar ik leefde meer vanuit mijn hoofd dan vanuit mijn hart. Ik liep vast, maar durfde jaren niet om hulp te vragen. Uiteindelijk heeft dit bij mij geresulteerd in een burn-out, misschien wel de zwaarste leerles van mijn leven.

Als ik één ding heb geleerd in mijn start als ondernemer, dan is dat het volgende: hulp vragen brengt je verder. Sterker nog, jouw groei komt in stroomversnelling waardoor je sneller je purpose en doelen helder hebt. dit helpt je om ze vervolgens ook te bereiken! ✨

Daarom heb ik een uniek ALL-IN traject ontwikkelt voor jou als toekomstige businessboss die aan de start van het ondernemerschap staat. Dit is een all-in programma waarvan ik wenste dat dit er was toen ik startte met ondernemen.

In dit traject heb ik vier elementen samengevoegd in één compleet aanbod die ik miste als startend ondernemer:
☑ Een heldere roadmap: waar moet je allemaal aan denken als ik start met ondernemen?
Gelijkgestemden: mijn kring bestond niet uit ondernemers (in spé)
☑ Een ijzersterk businessplan voor een succesvolle en winstgevende business
☑ Een businesscoach om gedachten en patronen te doorbreken én als accountability

Wist je door middel van accountabilty jouw doelen 77% meer kans van slagen hebben?

Door regelmatig te updaten over jouw doelen en plannen verlies je geen onnodige tijd, omdat we eerder kunnen bijsturen en doorpakken. Oftewel: meer resultaat uit jouw business te halen.

Het is tijd om te stoppen met aanrommelen

Ik geloof erin dat het voor iedereen mogelijk is om een succesvol bedrijf te bouwen met impact, vrijheid én resultaat. Je moet alleen even de juiste roadmap vinden. 

Het ondernemerschap is een reis, waar je veel hobbels en obstakels tegen kunt komen. Nu lijkt het misschien nog heel moeilijk, maar juist daarvoor heb je een roadmap nodig die je van de juiste stepping stones voorziet.

Daarom werk ik niet alleen aan sales en strategie, maar vooral ook aan jouw mindset. Als jij leert om alles aan te kunnen, dan zul je ontdekken dat het ondernemerschap een prachtige reis is, met hele mooie uitzichtpunten.

In #startlikeabusinessboss leer ik jou hoe je in een 6 maanden tijd een ijzersterke fundering kunt bouwen voor jouw business. Dit traject is er voor jou als kennisondernemer (coach, creatief denker), maar ook wanneer je een product verkoopt zoals in een webshop.

Je leert de exacte stepping stones die ervoor hebben gezorgd dat ik zelf binnen 4 maanden de fundering van mijn eigen business heb neergezet.

Ik kan niet wachten om jouw transformatie te zien!

Ready for take-off?

Hik jij er al een tijdje tegenaan dat je voelt dat je fulltime voor je business wilt gaan, maar het gewoonweg nog niet durft? Dat iets in jou jezelf tegenhoudt, waarvan je niet weet hoe je dit kan doorbreken om de stap te nemen? 

Dat je merkt dat jij jezelf belemmert in je eigen groei, maar gewoonweg nog niet weet: hoe nu verder?

Je voelt dat je het wilt. Maar angst houdt je nog tegenMisschien is dit wel financiële angst, of misschien ben je bang voor het onbekende: want wat komt er nou eigenlijk allemaal kijken bij het ondernemerschap?

Flashforward over drie maanden. Je zit lekker op een bankje in het zonnetje en je straalt van geluk. Vanochtend heb je jouw belangrijkste taken al afgerond, waardoor je nu een middag kan genieten van me-time. Je denkt bij jezelf: “Wow, ik had niet verwacht dat dit ECHT mijn werkelijkheid zou zijn.” Je bent gewoon ondernemer. Je hebt vrijheid om te werken zoals JIJ dat wilt. Met wie je dat wilt, waar je dat wilt en wanneer je dat wilt. Je eerste product staat. Je hebt al pilots gedaan met de eerste klanten en zij zijn mega-enthousiast. Wat een cadeau. Een cadeau die jij jezelf hebt gedaan toen je besloot: ik ga nu actie ondernemen.

 Dit is jouw werkelijkheid als jij instroomt voor het all-in-traject #startlikeabusinessboss.

Samen gaan we een ondernemersreis maken, waarbij ik jouw coach en accountabilitypartner ben om doelen te stellen, de juiste stappen te zetten én deze te behalen. 

Ik geloof dat jij het kan. Jij ook?

Mij lijkt het fantastisch om jou te begeleiden in de reis naar het ondernemerschap. Tijdens dit traject werk ik alleen met powervrouwen waarvan ik voel dat zij het meest uit dit traject gaan halen. Daarom is het belangrijk dat we allebei een duidelijke hell-yes voelen!

De voorwaarde? All-in gaan om te investeren in jezelf, omdat je weet dat jij het in je hebt om een succesvolle en winstgevende business te starten.

Na #startlikeabusinssboss sta jij op een heel ander punt dan je nu staat:

√ Je hebt een productaanbod waar jij én je ideale klant blij van wordt

√ Je bent een ondernemer met een nieuwe mindset en laat je niet langer tegenhouden door angst

√ Je weet hoe je salespagina’s en andere content maakt om jouw ideale klant tot match te maken

√ Je kent alle tools over hoe jij jouw leads kunt transformeren tot klanten

√ Je hebt een netwerk met ondernemende vrouwen die jou volledig supporten

√ Je weet hoe het menselijk brein werkt waardoor jij jouw eigen blokkades en patronen kunt doorbreken

√ Je staat volledig in jouw kracht en straalt dit uit

√ Je ervaart ultieme vrijheid in jouw leven én business

Binnen zes maanden heb ik zelf de volledige fundering van mijn business neergezet met een maandsalaris die gelijk is aan wat ik in loondienst verdiende. Ik weet dat het mogelijk is.

Was dit gemakkelijk? Nee.

Het was een enorme leerweg. Ik heb zelf meer dan vijfentwintigduizend euro geïnvesteerd in coaching, online cursussen, opleidingen, netwerkgroepen, teamleden, systemen en tientallen businessboeken. Uren gespendeerd aan uitzoekwerk voor hoe ik het beste mijn business kon bouwen. Tranen gelaten omdat ik tijd tekort leek te komen.

 

Maar er is ook een andere kant. De doorbraken die ik heb gezien bij mijn coachees, zowel persoonlijk als in hun business. Een overweldigend gevoel van dankbaarheid na het geven van een masterclass, workshop of live Q&A.

Ik heb alleen maar kunnen dromen om te staan waar ik nu sta.

De sprong in het diepe heeft mij vleugels gegeven waarvan ik niet wist dat ik ze had. Inmiddels reis ik over de hele wereld terwijl ik aan het werk ben.

Waar ik nog meer van geniet is het succes & geluk die mijn oud-klanten ervaren nadat zij (ook) hun business van hun dromen hebben gebouwd. Changemakers noem ik ze.

Elyn over haar reis tijdens het 1:1 Businessclass Mentorship.

Elyn stapte als eerste in het 1:1 Business Coaching traject om te werken aan haar strategische business- en salesskills.

Ook was Elyn onderdeel van het groepstraject #startlikeabusinessboss, waar ze gelijkgestemde ondernemers vond waar ze vandaag de dag nog steeds contact mee heeft.

In de video deelt ze haar ervaring met jou.

Indya over haar ervaring met mijn 1:1 Businesscoaching.

In deze video deelt ze:

  • Haar twijfels om in te stappen.
  • Haar before&after.
  • Haar grootste take-away.
  • Wat mij uniek maakt als coach.

En ze is bloedeerlijk, haha.

Het is tijd om mijn leerlessen ook met jou te delen:

✅ De hoe is niet het belangrijkste, zolang je why maar duidelijk is.
Persoonlijke groei is gelijk aan zakelijke groei. You’re business won’t grow unless you do.
✅ Door angsten te doorbreken leer jij jezelf nog meer kennen en zal je sterker in je schoenen staan.
✅ Hoe méér jij jezelf durft te zijn, hoe sneller klanten zich met jou kunnen identificeren.
✅ Er is geen perfecte weg naar succes, maar er zijn wel belangrijke stappen die jouw business laten groeien.
Hulp vragen brengt je verder. Sterker nog: het brengt je in een stroomversnelling.
✅ Je bent het gemiddelde van de 7 mensen die het dichtst bij je staan. Omring je dus met succesvolle mensen.
Jouw worst-case-scenario is vaak minder erg dan je denkt. Je hebt altijd een safety net om op terug te vallen.
✅ De enige persoon die jou tegenhoudt, ben je zelf. Jij bent 100% verantwoordelijk.

Het online programa #startlikeabusinessboss ziet er als volgt uit:
➳ 6 Masterclasses van verschillende experts (t.w.v. €1199)
➳ Een online community met andere businessbabes (t.w.v. €99,-)
➳ Toegang tot mijn cursus Mindset Your Sales (t.w.v. €149,-)
➳ Een complete online roadmap om jouw business succesvol te bouwen bestaande uit 6 thema’s (t.w.v. €1111,-)

De online roadmap bestaat uit 6 thema’s met meer dan 90 uur videomateriaal bestaande uit 60+ video’s:
1. Ondernemen: de basics
2. Mindset van een businessboss
3. Business bouwen
4. Marketing
5. Sales
6. Business success rules

Je krijgt onbeperkt toegang tot de online omgeving met daarin alle video’s.

Je doorloopt deze ondernemersreis met een groep andere vrouwen die net als jij hetzelfde pad bewandelen. In de community kunnen jullie met elkaar linken, vragen stellen en ervaringen delen. De start van je business is namelijk een stuk fijner met gelijkgestemde vrouwen om je heen. Zodat je altijd iemand hebt om op terug te vallen die jou steunt en begrijpt.

Wat is de investing voor #startlikeabusinessboss?

Dit is wat mijn oud-klanten bereikt hebben:

Eline heeft haar prijzen bij huidige klanten met 225% verhoogd mét succes: winst voor zichzelf en de klant
Eva heeft haar aanbod vergroot van losse sessies naar langere trajecten, zodat de lifetime van haar klanten langer is en de winst per klant gestegen is van €75,- naar €750,-
Marye heeft haar eerste dienst gelanceerd en dit dezelfde week nog voor een pilotprijs van €1000,- verkocht!
Priscilla heeft haar orderwaarde van €10,- verhoogd naar €1000,-
Ilse-Marijn heeft een grote opdrachtgever binnen gehaald (uit 700 aanmeldingen)twat haar een kickstart gaf voor haar business. Dit terwijl ze niet aan voorwaarden voldeed als opleiding en werkervaring
✨Elyn heeft voor de tweede keer een festival georganiseerd wat 2x grootser was dan de eerste editie

Indya heeft haar eerste cursus gelanceerd voor 15 deelnemers
Sophia heeft blokkades overwonnen en is zichtbaarder dan ooit
Mary-Louise heeft pakketten geïntroduceerd en deze gelijk binnen een maand verkocht
Madelon heeft tijdens haar eerste grote beurs een weekomzet x 200 gedraaid

Wie ben ik?

Hi! Mijn naam is Samantha Tolboom, maar de meeste mensen noemen mij simpelweg Sam. Ik ben geboren en getogen in Amersfoort, waar ook mijn kerk (aka studio) te vinden is.

Ik doe graag aan yoga, eet vegan waar mogelijk, maar mijn grootste passie is reizen.

Als salesexpert heb ik 11 jaar ervaring opgedaan in het voeren van salesgesprekken bij verschillende grote corporatie organisaties als BAT, TripAdvisor en Hero Benelux. Bij deze bedrijven heb ik van alles gedaan: van acquisitie, tot het schrijven van commerciële plannen,  het voeren van verkoopgesprekken en zware onderhandelingen binnen out-of-home en de foodretail. Ik heb aan de onderhandeltafel gezeten bij de “grote jongens” als Albert Heijn en Spar en hier heb ik onderhandeld over miljoenendeals.

Dit programma bevat enkele van mijn beste lessen. Niet de lessen die je bij andere businesscoaches leert. Ik combineer het beste: sales op hoog niveau (like: miljoenen hoog niveau), onderhandelen als een baas en ondernemen vanuit intuïtie en gevoel. Als je deze vaardigheden leert én combineert, maak jij de deal van je leven. Zo ervaar je meer ja’s, meer overvloed, meer geluk en ontspanning.

Ik weet precies welke technieken voor jou kunnen werken om een klant te overtuigen van twijfel tot een JA. Ik kan je leren om verkoopsignalen te herkennen, hierop in te springen én vervolgens de laatste bezwaren te tackelen. En ik kan jou helpen om jouw WHY (purpose) te formuleren, jouw ideale klant vorm te geven, de juiste strategie te bepalen en vervolgens de tools en tricks delen hoe je jouw ideale klant aan kan trekken.

Ik kan niet wachten om jou te mogen begeleiden in de reis naar een succesvolle business. Naar het creëren van ultieme vrijheid in jouw leven. Zowel zakelijk, als privé.