Mijn 5 geheimen om jouw klant te overtuigen van een twijfel tot een JA.

Zonder pusherige salestrucjes, maar op jouw authentieke manier.

Tijdens deze masterclass leer je:

✓ Hét achterliggende inzicht waarom sales leuk en ook waardevol is

✓ Hoe je een echt gesprek voert, waarbij je authentiek jezelf kan zijn

✓ 5 concrete tips om jouw klant kunt overtuigen van een twijfel tot een JA

✓ Hoe je zonder moeite en ontspannen kunt verkopen

✓ 1 bijzonder goedwerkende sales-methode (die niet voelt alsof je aan het verkopen bent): de huisarts-methode


Ik organiseer deze masterclass omdat ik zoveel vrouwelijke ondernemers zie struggelen om nieuwe klanten te vinden, hun omzet te behalen en hun prachtige boodschap écht over te brengen. Wist je dat zelfs 90% van de ZZP’ers binnen 5 jaar stopt? Doodzonde!

“Ik had niet verwacht dat dit allemaal bij verkopen hoorde. Fijn om te weten dat ik al op de juiste weg ben en nu nog meer kennis kan toepassen in mijn business!

Rhona

De afgelopen 11 jaar heb ik werkervaring opgedaan in sales bij verschillende werkgevers als TripAdvisor en Hero Benelux. Bij deze bedrijven heb ik van alles gedaan: van acquisitie, tot het schrijven van commerciële plannen, het voeren van verkoopgesprekken en zware onderhandelingen binnen out-of-home en de foodretail.

Ik weet daarom precies hoe jij jouw klant kunt overtuigen van een twijfel tot een JA. Zonder pusherige sales-trucjes, maar op jouw eigen authentieke manier. Deze kennis deel ik met je én ik geef je handvaten om dit zelf toe te passen.

“Misschien zit er wel teveel waarde in de Masterclass, want ik bleef pennen! Heel erg waardevol en fijn dat je de tijd nam om ook persoonlijke uitdagingen te bespreken.”

Eva

Ben jij klaar om stappen te zetten in jouw business?